måndag 3 augusti 2009

Glasgow!

Jag ääääälskar Glasgow. Grym stad på så många sätt! Sen var ju Anders och Sussie sjukt bra travel mates också, vi har haft det läskigt bra! Här kommer en kavalkad av bilder, hoppas ni står ut! (och här är resten, eller tja, inte Sussies och Anders, men ändå) =)


Vi var kulturella och gick på museum. Vi gick in 10 min före det stängde och under den tiden hann vi även gå på toa...


Vi bodde på lyxhotell. NOT. Scabbigaste, mest pårökta och billigaste stället ever. Jag sov på typ ett bollhav, Anders på typ en träbrygga och Sussie... på madrass.


Glasgow är nog den bästa shoppingstan jag varit i (bättre än london!) och vi (läs Sussie) shoppade loss som aldrig förr. Övervikt på flyget hem jahej!


Vi satt på caféer ungefär 40% av tiden...


Men vi hittade även ett äkta "Tea House"! Grymt mysigt.


... och på pubar ungefär 50% av tiden. Godaste fish & chips. Ever. Men framförallt: Guinnes <3


Vad är väl en resa utan en kullerbytta eller tre? (de sista 10%)


Som sagt, scabbigt hostel. Typ som Anders kalsonger. Men coolt rum ändå, vi bodde ju i "The Superman Suite".


Vi låtsades ta kort på varandra medan vi i själva verket stegrade in fokuset på snygga tjejer i bakgrunden. Eller tja, Anders gjorde iaf, för han visste hur man hanterade kameran.


Vi var i Edinburgh och schtekte. Nice stad. Åt ena hållet. Går man ut på fel sida av centralstationen är den skittråkig. Det gjorde vi i typ 4h innan vi insåg att det var åt andra hållet allting fanns. FAIL. Men kul.


Ja, Sussie var där också. Snyggt ljus på den bilden jao?


Vi åt haggis. Dvs malen fårmage. Det var faktiskt gott.


Vi skulle hyra bil. Men de hade stängt på söndagar. EPIC FAIL.


Vi gick förbi "College of Bag Piping" och lyckades snacka till oss att både höra säckpipor och 1,5h säckpipediskussion med en 83årig "President of the Mcfee clan". Grymt trevlig prick som vi helt spontant satt och pratade säckpipor med hur länge som helst. För att inte tala om skivorna de sålde i receptionen: Red Hot Chili Pipers... Ett av resans största klimax!


Det är ju bara att inse. Att resa till Glasgow var ett enda stort WIN! :D

Inga kommentarer: